Az Operettszínház sztárjai jótékonysági koncerttel segítették volna egy beteg gyermek gyógyulását, de a kisfiú nem bírta tovább a küzdelmet. 

Az Operettszínház sztárjai jótékonysági koncertet adtak volna egy kisfiú megsegítésére, de sajnos Zsombor már nem bírta tovább a küzdelmet. A 13 éves, agydaganattal küzdő gyermek gyógyítására Magyarországon már nem volt lehetőség, ezért akartak segíteni a színészek.

Peller Károlyt nagyon lesújtotta a hírForrás: MTI/Beliczay László

Kapcsolatban voltunk Zsombor családjával, főleg Szendi Szilvi és Dolhai Attila, így még nehezebb megszólalni erről. A szerda reggeli hír óta igazából magunkhoz se tértünk. Egy hete lehetett tudni, hogy baj lesz, de az ember mindig bizakodik, hogy nem történik meg a legrosszabb. Sajnos megtörtént. Egész délelőtt beszélgettünk, hogy mi ilyenkor a legjobb megoldás. Iszonyú nagy volt a dilemma, hogy megtartsuk-e a koncertet, de végül arra jutottunk, hogy lemondjuk. Még akkor is, ha a befolyt összeget más beteg gyerek megsegítésére tudtuk volna fordítani. Éreztük, hogy nem tudtunk volna vidámkodni, én szerintem sírva fakadtam volna éneklés közben" – mondta a Ripostnak Peller Károly.