Száguldozó taxis okozta Halgas Tibor focista halálát

Forrás: MTI/MIHÁDÁK ZOLTÁN -
Halgas Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hírt adtunk róla, borzalmas baleset történt kedden este Budapest és Ferihegy között, az ütközés következtében az egyik kocsi felborul, egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Kiderült, hogy az elhunyt Halgas Tibor, korábbi NB I-es labdarúgó. Most már azt is tudni lehet, hogy egy taxis a felelős a karambolért. 

A vétkes taxisofőr ismerősei állítják, nem meglepő, hogy bekövetkezett a tragédia. Azt mondják, imádott száguldozni, már többször figyelmeztették, hogy baj lesz belőle.

„Rengetegen, rengetegszer mondtuk neki, hogy ne menjen úgy, mint az őrült, de sajnos nem hallgatott ránk. Imádta az autókat és a sebességet, szinte mindig padlógázzal közlekedett. Nagyon büszke volt arra, hogy taxis, állandóan olyan képeket osztott meg korábban a közösségi oldalán, ahol a kocsijában feszített. Aztán történt valami, mert a társaságtól, ahol addig alkalmazták, egyszer csak mennie kellett. Úgy tudom, több vitájuk is volt, mert azután sem vette le a kocsijáról a logójukat, hogy már nem tartozott közéjük. Imádott öklözni, amihez a fizikuma is megvolt, nagyon komolyan kigyúrta magát" – mondta el a Blikknek a sofőr egyik ismerőse.

Forrás: MTI/MIHÁDÁK ZOLTÁN

A bíróság pénteken elrendelte a férfi házi őrizetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.