Fényűző lesz az idei Oscar-gála: kristályokkal és aranyba öntött lazaccal készülnek

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison -
Oscar-gála kristály luxus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar időszámítás szerint hétfő hajnalban kerül megrendezésre a 92. Oscar-gála, ami a filmes világ legmeghatározóbb díjátadó eseménye. Idén is fényűző lesz. Hihetetlen luxusban mulathatnak a világsztárok.

40 Swarovksi kristály és aranyba mártott lazac - így készülnek a szervezők a 92. Oscar-gálára.

Oscar-gála Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

"Az idei évben a show két producere, Lynette Howell Taylor és Stephanie Allain egy új tervezőt, Jason Sherwoodot kérte fel az Oscar színpadképeinek megalkotására. Az előzetes látványtervek alapján
elképesztő új világ tárul majd elénk. A korábbi évek színpadképeivel szemben az idén egy sokkal izgalmasabb és kevésbé statikus díszletben vonulhatnak fel a sztárok. A menü 60-70 százalékban vegán, de aki húst akar enni, az sem marad éhes. Lesz például füstölt lazac, Oscar szobor formájú, ami aranyba forgatnak meg." - mondta el a Borsna Dudás Viktor filmszakértő.

„Azt szeretném elérni, hogy a közvetítés nézői is úgy érezzék, a színpad elemei körülveszik őket, mintha ők maguk is ott lennének a díszletben. Olyan, többdimenziós érzést akartam létrehozni mint, amit a jelölt filmek többsége is képviselt a mozikban" - mesélte el a 30 éves New York-i tervező, aki az idei gála díszletét álmodta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.