Németh Kristóf bevallotta, hogy nem volt mindig hűséges típus, de őt is megcsalták egyszer. 

Németh Kristóf egészen 30 éves koráig falta a nőket, és nem is volt kimondottan hűséges típus. Ő is csalt, de őt is megcsalták. 

"Bevallom őszintén, nem mindig voltam hűséges típus. Előfordult, hogy csaltam, és engem is csaltak már meg. Mondanom sem kell, egyik rosszabb a másiknál. Pokoli, embertölő. Életem legrosszabb időszaka volt, amikor az egyik korábbi páromról kiderült, hogy félrelépett. A telefonjával bukott le, de én csak hónapokkal később szembesítettem a történtekkel, addig gyűjtögettem magamnak az információkat, bizonyítékokat. Természetesen nem maradtunk együtt, egyből szakítottunk" - mondta Kristóf a Borsnak. A színész úgy döntött azonban, hogy ha egyszer feleségül vesz valakit, ahhoz mindig hűséges lesz még akkor is, ha nehéz. Ugyanis úgy véli, a bizalmat nem lehet helyreállítani egy megcsalás után. 

Németh Kristóf a hűtlenségről vallottForrás: MTI/Zih Zsolt

"Megbánni és megbocsátani lehet, de az, hogy az újra a régi legyen, már lehetetlen. Éppen ezért harmincéves koromban, amikor már elég tapasztaltnak és erősnek éreztem magam, elhatároztam, hogy ha egyszer feleségem lesz, akkor ahhoz mindvégig hűséges leszek. Hisz fogadalmat teszek. Igaz, mára a második feleségemmel élek, de soha, semmilyen körülmények között nem szegtem meg a fogadalmamat, pedig nem mindig volt könnyű féken tartani az ösztöneimet. Egy kapcsolat, egy házasság rengeteg lemondással és kompromisszummal jár. Ám, ha az érzéseinket, fájdalmainkat, boldogságainkat megosztjuk a társunkkal, egymás kezét fogva beszélgetünk, ha úgy tetszik, lelkizünk, akkor minden adott ahhoz, hogy felül tudjunk kerekedni a vágyainkon, illetve a vágyaink csak a társunkhoz kössenek. Mert tudjuk, hogy a hűtlenségen sokkal nagyobbat veszíthetünk, mint nyerhetünk azzal a pár órával, éjszakával. Én mind a két oldalán álltam már, és garantálom, hogy győzni sokkal jobb!" - mondta.