Caramel vallomása: "Megfordult a fejemben, hogy abbahagyom."

Forrás: Toth Milan -
Caramel vallomás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott Caramel: elárulta, hogy karrierje elején, a Megasztár megnyerése után komolyan fontolgatta a visszavonulást.

Caramel, miután megnyerte a Megasztárt, szilárd elképzelésekkel akart belevágni a hazai zenei pop életbe, ám a kiadója és a közönsége is mást várt tőle. Akkoriban annyira elkeseredett, hogy

az is megfordult a fejében, hogy inkább abbahagyja az éneklést.

Caramel Forrás: Toth Milan

"Akkoriban nagyon ment a roma előadó, kisebbségi vagy cigány énekes, és a közönség is elkezdett mindenkit egy kalap alá venni. Engem pedig elkezdtek tudatosan tolni ebbe az irányba. Én meg ettől annyira rosszul lettem, és nem csináltam. Az első három lemezemet le is húzták emiatt, nagyon kemény évek voltak ezek, érzelmileg megviselt, hogy nem ismernek, az is megfordult a fejemben, hogy abbahagyom. De aztán jött a Lélekdonor, ami mindent megváltoztatott" - mesélte őszintén a Blikknek az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.