Bárdosi Sándor elárulta, felesége mostanában féltékeny

Forrás: Instagram/Bárdosi Ildikó -
Bárdosi Sándor házasság Bárdosi Ildikó család féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sándor nem akárkinek öntötte ki a szívét: Frabatónak mesélt arról, hogy az utóbbi időben felesége különösen féltékeny.

Nem szokványos helyettesítésre ugrott be Frabatóhoz Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. A két jómadár ezúttal az ezotéria világába csöppenve próbált meg helytállni. Azonban mielőtt besegítettek volna a mágia mesterének, jósoltattak is. Bárdosi ekkor mesélt mindarról, amely házasságukban lejátszódik most.

Jelenleg van egy kis gondom. A feleségem, Ildi, mostanában nagyon féltékeny.

A Bárdosi család Forrás: Instagram/Bárdosi Ildikó

középen ott állt egy olyan lap, amely a feleségemre utalt. Frabato azt mondta, hogy ez nem jelent mást, minthogy ő a legbiztosabb pont az életemben.

Ha csak meglátok egy csinos hölgyet, Ildi biztos, hogy abban a pillanatban hív. Remekül tud időzíteni, alapvetően hiszek a női megérzésekben, de a féltékenysége tényleg teljesen alaptalan. Nekem ő és a családunk a mindenem" – árulta el Bárdosi, aki minden erejével azon van, hogy a családi harmóniát megtartsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.