Fördős Zé elárulta, mindenképp szeretnének fiatal párjával közös gyermeket, ám még várnak vele egy-két évet.

Immár egy éve annak, hogy újra rátalált a szerelem Fördős Zére. Kedvese, Sári 17 évvel fiatalabb nála, ám a kettőjük közötti korkülönbség egyáltalán nem zavarja őket. A Konyhafőnök 42 esztendős sztárja kevesével nemrég egy kéthónapos világjáró túrán vett részt, amely során például szörföztek Srí Lankáén és részt vettek egy emberpróbáló patagóniai gyalogtúrán.

Imádják a kalandokat, és úgy tervezik, a következő egy-két évben még több hasonló izgalmas programba belevágnak. Utána azonban szeretnének megállapodni és gyermeket vállalni.

Még várnék pár évet a gyerekkel. Szeretnék egy olyan rendszerben gyereket vállalni, amikor átlagon felüli mértékben lehet rám számítani. Olyan apa akarok lenni, aki nem rohan minden reggel munkába, nem éjszaka ér haza, hanem segít a feleségének a mindennapos teendőkben. (...) Nekem fontos, hogy Sári is éljen, mielőtt anyuka lesz, és bevallom, nekem is jó, hogy a sok, jellemzően hétvégén is munkával töltött év után most picit tudom úgy élvezni az életet, hogy nem tőle veszem el az időt" – árulta el a Story magazinnak.

Fördős ZéFotó: Szabó Gábor - Origo