A legnagyobb titkokban összeházasodott az Ázsia Expressz második évadának győztes párosa, Horváth Gréta és Meggyes Dávid.

Tavaly az Ázsia Expressz forgatásán jegyezte el szerelmét, Horváth Grétát Meggyes Dávid. Régóta sejteni lehetett, hogy az esküvőre év elején sort kerítenek, és így is történt: a pár a legnagyobb titkokban néhány nappal ezelőtt kimondta egymásnak a boldogító igent. Az esküvőn mindössze 25-en voltak, és mellőztek mindent, ami a hagyományos házasságkötésekre jellemző.

Ezúttal olyan ruhát akartam magamnak, ami elfér egy dobozban, hogy ha lányom születik, selyempapírral átkötve átadhassam majd neki az ő esküvőjére" – mesélte Gréta a Story magazinnak a menyasszonyi ruhájáról.

Férje, Meggyes Dávid a lapnak elárulta az is, bár feleségének már van egy nagyfia, szeretnék, ha később születne közös gyermekük is.

Szeretnénk majd közös babát, de most jól érezzük így magunkat. (...) Szeretnénk még utazni, élményeket szerezni Grétivel, mielőtt lassúbb mederbe terelnénk az életünket azzal, hogy közös gyermeket vállalunk."