Gianni családja az olasz karantén mellett él: "A szüleim idősek, őket természetesen féltem"

olasz Olaszország Gianni Annoni karantén család szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa-szerte óriási riadalmat vált ki a koronavírus terjedése: Gianni Annoni szülei az olasz karantén mellett élnek.

Gianni több mint 20 évvel ezelőtt a leginkább érintett Milánótól mindössze 40 kilométerre fekvő Gallarate városából jött Magyarországra, ám a szülei és az unokatestvérei még mindig ott élnek. -írja a Blikk.

Bár a tévés családja nem fél a koronavírustól, megteszik a kormány által javasolt óvintézkedéseket.

"A szüleim még élnek, idősek, őket természetesen féltem, de azt gondolom, ez egy olyan vírus, amit a tudomány eddig is ismert, s ugyanolyan veszélyes, mint bármelyik másik influenza. Ettől a fajtától talán azért félünk jobban, mert Kínából terjedt Európába"

– mondta Gianni.

Gianni nem örül a pániknak. Forrás: Instagram/Gianni Annoni

"Az unokatestvéremnek van két pici gyereke is, de azt mondja: „az élet megy tovább, majd intézkedünk, ha intézkedni kell".

A kormány erős fellépéssel reagált a vírus megjelenésére, ami kiváltott egyfajta pánikot. Az olaszok nagyon odafigyelnek egymásra, szolidaritást vállalnak, és rengeteg olyan lépést tesznek, ami segít megelőzni a vírus terjedését.

A legalapvetőbb, hogy betartják a higiéniai előírásokat, rendszeresen kezet mosnak, fertőtlenítenek"

-zárta rövidre Gianni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.