Koronavírus: a legfontosabb dolgok, amire szükséged lehet az otthoni karanténban

Forrás: Shutterstock / Készítette: ARIMAG -
bevásárlás karantén koronavírus vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összegyűjtöttük, melyek azok a fontos élelmiszerek és használati eszközök, amelyekre szükséged lehet akkor, ha esetleg otthoni karanténra kerül sor a koronavírus miatt.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy legyen otthon bőven szappan és használd is minél gyakrabban, és alaposan mosd meg a kezeidet. Emellett szerezz be tisztítószereket, olyan helyeket is törölj át otthonodban, amelyeket csak ritkábban szoktál, például a számítógép billentyűzetét vagy az ajtók kilincsét.

Legyen otthon bőven vécépapír és zsebkendő, és készíts elő szemeteszsákokat is.

A legfontosabb élelmiszerek

Ami az élelmiszereket illeti, szerezz be olyan tartósélelmiszereket, mint például a rizs, a tészta, a konzervzöldségek. És persze házi kedvenceinkről is gondoskodni kell, jobb, ha számukra is bevásárolunk egy nagyobb adag eledelt.

Az sem árt továbbá, ha alapvető gyógyszerekkel, például fájdalomcsillapítókkal felszerelkezünk – írja a Consumer Reports.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock / Készítette: ARIMAG

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.