Összetört az Exatlon sztárja: betegség miatt nem vehetett részt a nemzetek Vidalán

betegség Exatlon Hungary versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary második évadának történetében először rendezték meg a Nemzetek Vidalát. Novák zalán nélkül zajlott le a mérkőzés, a játékos teljesen összetört.

Mexikóval vívta első az Nemzetek Vidalát Magyarország az Exatlon Hungary játékában. Nagyon várták már a versenyzők ezt a kihívást, mégis alul maradtak 10-5-re. Ehhez a vereséghez nagyban hozzájárult a játlk egyik esélyes versenyzőjének távol maradása, Novák zalánt ugyanis betegség miatt eltiltották a játéktól. Zalán teljesne összetört.

Exatlon Hungary, illusztráció Forrás: TV2

„Nagyon összetörtem, amikor megtudtam, hogy nem állhatok ki és nem képviselhetem Magyarországot. Egész életemben sportoltam, de valahogy sosem sikerült oda eljutnom, hogy az országot képviselhetném. Éppen ezért örültem ennek a lehetőségnek, amikor Laci bejelentette, és ezért lett volna nagyon fontos, hogy rajthoz álljak, de a betegség közbeszólt" - mondta el szomorúan a Riposztnak Zalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.