Hajas László intim részleteket osztott meg házasságáról: így alszanak kedvesével

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
házasság Hajas László intim részlet alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajas László mesterfodrász és felesége 23 éve alkotnak egy párt. A sztár intim részleteket osztott meg házasságáról, amiből kiderül, hogy még mindig izzik köztük a levegő.

Hajas Lászlót rejtette a páva jelmez az Álarcos énekes című műsorban. A mestrefodrász elmesélte, hogy nagyon nehéz volt a maszkja és meleg is volt az álarc alatt, de nagyon élvezte a produkciót, majd hozzátette, hogy felesége is nagyon támogatta őt ebben.

Hajas László Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Judit nagyon biztatott abban, hogy szerepeljek a műsorban. 23 éve vagyunk együtt, és mindenben támogatjuk egymást, és sokan kérdezik, hogy mi a titkunk. Az egymás iránti tolerancia és tisztelet a kulcsa az egésznek. Korábban a kapcsolataim azért nem működtek, mert a másik fél nehezen fogadta el, hogy sokat dolgoztam, utaztam, és hogy sokszor nagyon csinos hölgyek társaságában voltam, így pedig könnyen begyűrűzött a bizalmatlanság. Judittal minden jól működik, sőt egy kis hálószobatitkot is elárulok. Tizenöt éve, amikor beköltöztünk az új házunkba, és vettünk egy hatalmas ágyat, a feleségem azt mondta, hogy legyen külön takarónk. Én nem engedtem, mert az az elhidegülés első állomása, mert így az ember már nem bújik oda, nem érzi a társa ölelését, érintését, úgyhogy mi a mai napig összebújva alszunk" - mesélte a Blikknek Hajas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.