Koronavírus - Százháromra nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Forrás: -- -
Magyaroroszág fertőzött koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb magyar állampolgároknál és két külföldinél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 103-ra nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma - közölték szombaton a koronavirus.gov.hu honlapon.

A közlemény szerint a járvány második szakaszához - a csoportos megbetegedések szakaszához - ért, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés.
Magyarországon is már bárhol jelen lehet a vírus - tették hozzá.

koronavírus Forrás: --


A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatértek, és aki teheti, az maradjon otthon, és mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.
Magyarországon 103 a beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma, közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 89 magyar állampolgár.
A honlapon közölt adatok szerint eddig heten gyógyultak meg, négyen haltak meg a betegségben, továbbá 117-en karanténban vannak és 3447 mintavétel történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.