Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg aggódik hazájáért, nem szeretné ölbe tett kézzel nézni a koronavírus pusztítását. Ezértkomoly lépést fontolgat...

A járványhelyzet egyre súlyosodik Angliában is. A királyi család tagjai sem mozdulnak ki otthonukból a koronavírus miatt. Sajnos bebizonyosodott, hogy Károly herceg is megfertőződött, de szerencsére már jobban van. Ennek ellenére Vilmos aggódik, nem csak a családjáért, hanem az egész országért. Olyan döntést fontolgat, amellyel tömegeken segíthet: hogy ő is kivegye a részét a betegség elleni küzdelemben, visszatérne a légimentőkhöz, mint pilóta – írta a Sun nyomán a Cosmopolitan.
Erzsébet unokája még 2015-ben szerezte meg pilóta engedélyét, majd ezt követően két évig végzett légimentős munkát.

Forrás: AFP/Jane Barlow

Hivatását azért adta fel, hogy a királyi család feladatainak elvégzésére koncentrálhasson.

Most viszont arra gondolt, úgy teheti a leghasznosabbá magát, ha újra helikopterbe száll. Ez viszont nem olyan egyszerű, hiszen egy ideje már némiképp kijött a gyakorlatból. A herceg azonban biztosan talál megoldást, és nem hagyja cserben a népét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.