"Koronabűnözés": élelmiszerért törtek be egy asszonyhoz, kirabolták

Forrás: Shutterstock -
betörés koronavírus bűnözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több helyen is felütötte a fejét a vírushoz köthető bűnözés. Egy hevesi nőnek ellopták az egész felhalmozott élelmiszerkészletét, de patikából - a vásárlók számára kitett fertőtlenítőszert - is loptak.

Kirámolták a hevesi asszonyt

Aranka nem hitt a szemének, amikor munka után hazaérve arra lett figyelmes, hogy betörtek hozzá. "Kirámolták az étellel megrakott hűtőládámat is!" – nyilatkozta a Ripostnak a hevesi Átányban élő, 52 éves nő.

„Hihetetlen! Elmentem dolgozni, és amikor délután hazaértem, láttam, hogy kirámolták a lakást! Először fel se tűnt, hogy valaki járt itt, minden úgy volt, ahogy hagytam. Aztán, amikor átöltöztem és kapcsoltam volna be a tévét, látom, hogy nincs meg a beltéri egység. Ekkor esett le: betörtek" - mesélte el a történteket.

„A kamrámból a tésztákat, konzerveket, mindent! Ráadásul a fagyasztómat is kipakolták, ami tele volt hússal... Utólag összeszámoltam, 70 ezer forintnyi élelmiszert vittek el!" - összegezte.

Kiderült, a betörők a kiskapun át jöttek, feltörték a lakatot és észrevétlenül beosontak. Aranka elmondta: most azon gondolkodik, hogy érdemes-e újra feltöltenie a készleteit...

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ellopták a kézfertőtlenítőt az orvostól, a patikából

"Köszönjük, hogy ellopták a kézfertőtlenítőt a váróból! Köszönöm, hogy miközben az Ön egészségét próbáltuk védeni, meglopott minket!" – írta ki egy pomázi gyerekorvos a Facebook-oldalára.

"Arra szeretnénk megkérni kedves betegünket és a családját, hogy soha többé ne jöjjenek hozzánk, mert nem látjuk őket szívesen, ugyanis mi fel fogjuk ismerni" – írták az érdi Vass Patika Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.