Örömhír: Megtalálták a 28-as villamoson halálra késelt férfi elmenekült kutyusát

Forrás: Facebook/Ments meg! -
gyilkosság halál késelés elmenekült villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról reggel hírt adtunk, a péntek éjjel megkéselt férfi kiskutyája, Pepsi a gyilkosság után elszaladt ijedtében. A Blikk információ szerint a kutya azóta megkerült, és jól van.

Az egész főváros a halálra késelt Sz. Gábor kiskutyáját, Pepsit kereste péntek este óta. Hétfőn reggel a Ments meg! Facebook-csoport posztjából derült ki, hogy időközben megkerült a tragikus sorsú eb.

"Hatalmas nagy örömhírünk van ezen a szép reggelen! Pepsi kutyust megtalálták, biztonságban van, hazafelé tart már. Pepsit a péntek esti tragédia után rengetegen kezdték keresni, magánemberek, álaltvédők plakátoltak, járták az utcákat, de 2 napig semmi nyoma nem volt Pepsinek. Ma reggelre

egy kedves anyuka megtalálta őt az eltűnés helyéhez közeli ovi udvarán elbújva. Sikerült megfogni, jól van, semmi baja nincs szerencsére"

- olvasható a facebookos bejegyzésben.

Megtalálták a 28-as villamoson halálra késelt férfi elmenekült kutyusát, Pepsit Forrás: Facebook/Ments meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.