A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Csősz Bogi kulisszatitkokat árult el a következő évadról

Fotó: Mudra László - Origo -
forgatás Feleségek luxuskivitelben Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben sztárjai idén is a VIASAT3-on nyújtanak betekintést rajongóiknak fényűző mindennapjaikba, amit természetesen továbbra is drámai konfliktusok, szürreális helyzetek és sok-sok csillogás jellemez. Április 20-án érkezik a legújabb évad, amely a korábbiaktól eltérő módon, négy darab közel 90 perces epizódból áll majd. Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien mellett a divat világában rendkívül sikeres Molnár Nikolett és Nagy Noémi fényűző életét is megismerhetjük. Csősz Bogi a Life.hu-nak kulisszatitkokat árult el a reality-ről.

"Akik velem sosem szimpatizáltak, nekik azóta sem lettem szimpatikus, de megvan a saját rajongói köröm" - kezdte Bogi, aki a reality első évadától kezdve állandó szereplője a műsornak. Mesélte, úgy érzi, ő nem az a tipikus tömegek kedvence, mint azok a nők, akik igyekszenek mindenkinek megfelelni.

Nagyon sok embert provokáltam azzal, hogy egyenesen, őszintén kimondtam, amit gondoltam. Ugyanez volt a célom a harmadik évadban is,

Csősz Boglárka Fotó: Mudra László - Origo

Nyilván a műsor, mivel nem egy természetes közeg, így az említett dolgokat felnagyítja, de semmiképp sem szabad szégyellve azt kimondani, hogy vannak igényeink,

Bogi szerint a társadalom azon része, aki intelligensebb, képes a dolgok mögé látni és mást is keres az életben, mint azt, hogy kritizáljon, azoknak ez a típusú műsor motivációt ad. Ezért oszlik meg a reality-vel kapcsolatban a társadalom. Mint mondta, aki keres, az talál, így sok jó dolgot is le lehet szűrni majd hétről hétre.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Csősz Bogi kulisszatitkokat árult el a következő évadról Forrás: Viasat3

Napi szinten kapok e-maileket segítségkérésekről. Ezeket én magam szortírozom, annak komolysága alapján és elég sokszor segítek is.

Két új karaktere van a műsornak, akik még sosem szerepeltek, így számukra kellett idő, hogy hozzászokjanak a fogatás menetéhez,

ami sokszor akár 20 órás napokból is állt. Bogi 2010 óta felesége Burak Talu milliárdos török vállalkozónak, aki a harmadik évadban nem, de a korábbi műsorokban feltűnt, ennek ellenére nem keresték aranyásók a társaságát a közösségi felületein. "Burak nem jött Budapestre, a műsor pedig nem forgott Törökországban." - avatta be a Life.hu-t Bogi.

A koronavírus világméretű járványa veszélyeztette a forgatást is, ami a hetekben ért véget.

"Utolsó géppel rohantam vissza Törökországba, ami eszméletlenül rizikós helyzet volt, veszélybe sodort és elszakíthatott volna a családomtól is. Szerencsére minden rendben volt, nem fertőződtünk meg."

Csősz Bogi igen dögös Forrás: Viasat3

Bogi azt is elárulta, bár korábban színésznőként láthattuk már magyarországi produkciókban, mégsem a színészi, sokkal inkább a produceri munkássága miatt keresik független filmesek.

Bogiék nagyon komoly döntés előtt állnak, ugyanis férjével a családalapítást fontolgatják, míg Vasvári Vivi a válásán próbálja túltenni magát, amiben új szerelme, Zsigmond támogatja.

Babett, mindenki bizalmasa új szakmai kihívásokat keres, miközben Yvonne, az örök nyughatatlan üzletasszony 25 év után a válás mellett dönt, és minden erejével az újrakezdésre koncentrál. A Polgár családban is nagy változás közeleg, hiszen Dani egyetemre megy, és a világ bármely pontja szóba jöhet.

Az amúgy sem szokványos mindennapokat felforgatja Nini és Noémi érkezése, beilleszkedésük közel sem konfliktusmentes, hiszen a hölgyek valódi riválisai egymásnak.

Egy biztos, érzelmekből, izgalmakból, családi titkokból és persze luxusból ezúttal sem lesz hiány, a hölgyek garantáltan kiverik majd egyeseknél a biztosítékot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.