David Beckham koronavírus Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neheztelnek az angolok több kedvenc hírességükre is, akik luxusotthonukból posztolgatnak vidáman a karantén ideje alatt. Szerintük ez most nem ide illő viselkedés.


A britek nem nézik jó szemmel Gordon Ramsay és Beckhamék karantén-szelfijeit. Szerintük érzéketlenség, hogy a világsztárok az orruk alá dörgölik, hogy mennyire jó dolguk van pazar vidéki otthonaikban még ezekben a nehéz időkben is.
Ramsay Londonból a Cornwall grófságbeli Rockba, 4 millió font értékű tengerparti házába költözött, és innen osztotta meg mindennapjait a nagyvilággal. Az Instagram népe pedig csúnyán kiosztotta.

A következő a Beckham család volt, akik az Oxford környéki Cotswolds-beli villájukban tengetik a karantén unalmas napjait.
Egy asszony, aki a házukhoz közeli hentesnél dolgozik így vélekedik róluk:
„Beckhamék és a többi beképzelt figura, akik azt hiszik, hogy milyen jó ötlet vidéken elszigetelni magukat, holott ez nem más, mint önzés". – írta a Daily Mail.
Mások arra figyelmeztették a családot, hogy a boltokban várják ki míg az időseket kiszolgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.