A bezártságról vallott Katalin és Vilmos: nekik is vannak hullámvölgyeik

Forrás: MTI/EPA/Neil Hall -
karantén Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos a családok többségéhez hasonlóan elvonultak, és próbálják lefoglalni a gyermekeiket, de azért nekik is vannak hullámvölgyeik.

A koronavírus-járvány miatt Katalin és Vilmos is karanténba vonult három gyermekükkel, akiknek oktatása és szórakoztatása most minden idejüket lefoglalja csakúgy, mint az összes családnál. A pár a BBC-nek adott online interjúban elmondta, csodálkoznak azon, mennyi energiája van a gyermekeinek, és azt is elmondták, természetesen őket is megviseli, hogy nem láthatják a szeretteiket.

A bezártságról vallott Katalin és Vilmos Forrás: MTI/EPA/Neil Hall

Katalin arról is beszámolt, hogy a gyermekei a húsvéti szünet alatt is tanultak, mert nem árulták el nekik, hogy szünidő van, ami miatt kicsit rosszul is érzi magát a hercegné.

"A családok többségéhez hasonlóan mi is hullámvölgyeket élünk meg" - árulta el Katalin. Vilmos pedig arról beszélt, apja hogyan élte meg a fertőzést. Károlynak több lágúti betegsége volt az elmúlt időben, ezért Vilmos bizakodott, hogy ebből is sikerül felgyógyulnia. Azt mondta, szerinte nehezen viselte a betegséget, mert sétálni sem mehetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.