Ezért vállalta valójában Polgár Tünde a Feleségek Luxuskivitelben reality-t

jótékonykodás Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a Feleségek luxuskivitelben harmadik évada. Polgár Tünde ismét bepillantást enged fényűző mindennapjaiba, hiszen nem érzi, hogy a szereplése óta negatív irányt vett volna az élete. Most azt is elárulta, tulajdonképpen miért vállalta a műsort.

Amikor elkezdték forgatni a sorozatot, még nyoma sem volt a koronavírusnak. Azóta viszont száznyolcvan fokos fordulatot vett a világ. Tünde szerint a műsor is a vége felé kissé megváltozik, már nem annyira a fényűzésről fog szólni, inkább a „fényről az alagút végén" – ahogy fogalmaz.
Elárulta, azért is vállalta a szereplést, mert meg akarta mutatni, hogy mesés vagyona ellenére is ember tudott maradni. Szerinte a jómódúaknak a kényelmes élet mellett kötelességük is van. Tünde és párja például nagy hangsúlyt fektet a jótékonykodásra különösen most. Elsősorban az oktatás területén szeretnének segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.