Kukoricabajusszal tuningolt tea, Csősz Bogi módra: Videó

gyógytea Feleségek luxuskivitelben Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa teát főzött a luxusfeleségeknek Csősz Bogi - de ő állítja, hogy nagyon egészséges.

Hétfőn este 21.00-kor startol a Feleségek luxuskivitelben új évada, melynek első részében Csősz Bogi szuperegészséges teája is debütál:

"Készítettem nektek egy tisztító teát. Ez az összes vizet ki fogja nyomni a szervezetetekből. Mindent, amit tartalékoltok, és vizesebb tőle a szervezet" - magyarázta Bogi lelkesen.

A feleségek rengeteg olyan tevékenységben vettek közösen részt, amire szívesen gondolnak vissza, de Bogi teája például nem tartozik ezek közé. A főzetbe olyan különlegességek kerültek, mint az avokádólevél vagy a kukoricabajusz. Utóbbi azonban sajnos elég megtévesztően fest, ezt pedig Köllő Babett meg is jegyezte:

"Igazából a nyolcvanas években láttam utoljára ilyet, egy férfi magazinban. Úgy nézett ki, mintha egy adag szőrzet bele lett volna szépen hányva a teámba és azt mondtuk, hogy ez egészséges. Régen sem tűnt annak, most meg így ez pláne nem tűnik egészségesnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.