Megölte a hároméves és az egyéves gyermekét egy férfi

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság férfi gyerekgyilkosság London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató: a két gyermek kivégzése után magát is meg akarta ölni. 

Egy egyéves kislány és egy hároméves kisfiú vesztette életét a Londonhoz közeli Ilfordban. Egy negyvenes éveiben járó férfi gyilkolta meg őket vasárnap délután. A tragikus esethez kihívták a mentőket, akik sajnos sokat már nem tudtak tenni.

Az egyéves kislány a helyszínen életét vesztette, a hároméves kisfiút pedig kórházba szállították, de később sajnos ő is meghalt. Mint kiderült, a férfi saját magával is végezni akart, ezért pillanatnyilag ő is kórházban van - írja a DailyMail.

Megölte két kisgyermekét és magával is végezni akart a férfi (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Azt azonban egyelőre nem lehet egyértelműen tudni, hogy a férfi milyen kapcsolatban állt a gyermekekkel. Feltehetőleg az édesapjuk volt, bár ezt még senki nem erősítette meg, viszont az ellenkezőjét sem. Sok a homály az ügy körül, kevés információt hoztak nyilvánosságra.

A szomszédok, akik Nithin Kumarként emlegetik a férfit, hallották az édesanya segélykiáltásait, és volt, aki biztosra vette, hogy itt valami nagy baj történt. Bizonyos hírek szerint a gyilkos talán a karantén miatt csavarodhatott be.

Kumar egykori főnöke pedig azt mondta, semmi jele nem volt annak, hogy a férfival bármi gond lenne:

"Minden rendben volt. Nithi egy csodálatos ember volt, és egy szuper munkaerő. Kinyitotta a boltot 9-kor, ledolgozta a munkanapját, majd indulás előtt még főzött nekem egy teát" - meséli a volt főnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.