Orbán Viktor bejelentette, hogy változik a kijárási korlátozás

Forrás: Orbán Viktor/Facebook -
Orbán Viktor kijárási korlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A védekezés első szakasza lezárult - jelentette be Facebook-oldalán Orbán Viktor.

Orbán Viktor a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a védekezés új szakaszba lépett, és megpróbálhatjuk újraindítani az életet, de kizárólag fokozatosan és szigorú menetrend szerint. Az idősek és a legfertőzöttebb területeken élők védelmét továbbra is fent kell tartani.

A fertőzés leginkább a fővárosban és a környékbeli területeken van jelen, ezért ezeken a helyeken a kijárási korlátozás továbbra is életben marad.

Vidéken a kijárási korlátozás helyére új védelmi intézkedések lépnek majd, az üzletek időkorlátozás nélkül kinyithatnak. Éttermek, kávézók teraszai és kerthelyiségei megnyithatnak, szabadtéri strandok látogathatóak lesznek. A távolságtartás, és a maszk viselése az üzletekben és a tömegközlekedésen kötelező lesz.

Az idősek időzónájára vonatkozó intézkedéseket fenntartják. A szabályozások további részleteit holnap ismertetik. A hatályban lévő védelmi szabályokat kéthetente vizsgálják felül. Péntektől a virágüzletek is kinyithatnak korlátozás nélkül.

Orbán Viktor bejelentette, hogyan változik a kijárási korlátozás Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.