A magyar énekes elkapta a koronavírust, most kislányát is tesztelték

Forrás: Facebook/Skrapits Erik -
Skrapits Erik No Thanx koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A No Thanx egykori frontembere is elkapta a koronavírust, noha csupán egyetlen tünetet észlelt magán. A napokban újabb tesztet végeztek nála.

Skrapits Erik Mexikóból tért haza családjával még márciusban, ezért karanténba vonultak. Erika furcsa tünetre lett figyelmes: noha teljesen jól érezte magát, de a szaglását gyakorlatilag elveszítette. Ezért csináltak nála egy tesztet, ami legnagyobb meglepetésére pozitív lett.
„Miután hazajöttünk Mexikóból, két hétig kötelező karanténban voltunk. Mielőtt ez lejárt volna, a háziorvosom felhívott minket és érdeklődött, hogy minden rendben van-e. Mondtuk, hogy teljesen jól vagyunk, azt leszámítva, hogy én huzamosabb ideje nem érzek illatokat. Mivel ez az egyik tipikus tünete a koronavírusnak, elrendelték a tesztet, ami pozitív lett..." - mesélte a Ripostnak. A feleségénél viszont nem mutatták ki a vírust.

Skrapits Erik kislányát is tesztelték koronavírusra. Forrás: Facebook/Skrapits Erik

Most újra elvégezték rajta a tesztet, és ezúttal kislányát is megvizsgálták. Szerencsére már mindenki egészséges a családban.
Erik Instagram oldalán mesélte el, hogy a legújabb teszt negatív eredményt mutatott nála is és a lányoknál is, aminek borzasztóan örül. Úgy érzi magát, mint aki 20 év után szabadult a börtönből. Természetesen az életükbe még nem áll be nagy változás ennek ellenére sem, hiszen ugyanúgy igyekeznek otthon maradni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.