Még időben menekült el New Yorkból a magyar modell, Szegváry Eszter

Szegváry Eszter modell New York koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegváry Eszter éppen New Yorkban volt, amikor ott kitört a koronavírus-járvány, de még időben el tudott utazni onnan. Így élte meg a helyzetet.

Szegváry Eszter a gimnázium alatt kezdett modellkedni, de csak az érettségi után fordult komolyra a karrierje, akkor kezdett külföldön is munkákat vállalni. Éppen New Yorkban volt, amikor kitört a koronavírus-járvány, de még időben elutazott.

"Igazából nem New Yorkban élek, de hogy őszinte legyek, jelenleg nem is nagyon tudom megmondani, hogy hol élek. Az a helyzet, hogy a barátom egy ohiói kisvárosban tanul, a családom otthon van Magyarországon, a munka pedig mindenfelé visz, szóval ezek között ingázom. Szeretnék többet lenni New Yorkban, de ugyanúgy vágyom arra is, hogy Európában dolgozzak.

minden munkámat lemondták, fokozódott a pánik. Észrevettem magamon, hogy szorongok, amikor utcára kell lépnem, szóval úgy döntöttünk az ügynökségemmel, hogy az a legjobb, ha visszajövök Ohióba

Noizznak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.