Időjárás: hétvégén nyárias meleg jön

meleg május időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többórás ragyogó napsütés és kellemes nyári időjárás várható hétvégén, a csúcsérték elérheti a 27°C-ot.

Szerda

Északkeleten erősen, máshol változóan felhős lesz az ég többórás napsütéssel. Északkeleten záporeső többször előfordul. Az északnyugati szél sokfelé lesz erős, olykor viharos. Hidegfronti hatás várható. 11 és 17 fok között alakul a hőmérséklet - hűvös, a sokéves átlagnál több fokkal hidegebb idő lesz.

Csütörtök

Sok napsütésre, gomolyfelhőkre számíthatunk, de zápor csak elvétve alakul ki. A kezdetben még erős ÉNy-i szél fokozatosan veszít erejéből. 15 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek

Gyengén felhős, napos, melegedő idő valószínű. A hőmérséklet emelkedik: délután már 20 fok körül alakul. A szél délnyugatira fordul és gyenge marad.

Hétvége

A többórás ragyogó napsütést gomolyfelhők zavarják, de inkább csak nyugaton alakul ki egy-egy zápor, zivatar. Nyárias meleg köszönt be, a csúcsérték eléri a 22-27°C-t - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.