Exatlon Hungary: a Bajnokok szerint csak szimulál a Kihívók sérült játékosa -Videó

Exatlon Hungary sérülés Bajnokok küzdelem Kihívók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi párbajt a Bajnokok nyerték, és érdekes összeesküvési elméleteket szőttek a Kihívók csapatkapitányának egészségügyi állapotáról.

Szerdán a Kihívók egyik csapattagja, Adu szenvedett csúnya sérülést, a tegnapi játékban mégis részt vett, nem úgy, mint a csapatkapitány, Novák Zalán, aki korábban trópusi dengue-lázban szenvedett, most megint egyre rosszabbodó fájdalmakra panaszkodott a lábában.

Miután megvizsgálták Zalánt, Palik László közölte vele a rossz hírt, miszerint jobban meg kell vizsgálni a comsérülését, és sérülése miatt egyelőre nem léphet pályára.

A játék során kiderült, hogy Adu rosszul döntött, amikor versenybe szállt, ugyanis minden egyes mozdulatnál érezte a fájdalmat, és elvesztette a futamot Olivér ellen.

A Kihívók és a Bajnokok végig fej-fej mellett haladtak, a döntő futamot Dave és Zozo futotta. Végül a Bajnokok nyerték a párbajt, így már biztos, hogy a Kihívók közül távozik valaki az Exatlon Hungary-ből. Azt, hogy ki lesz a heti állás alapján leggyengébben teljesítő Herceg Alex ellenfele, azt Dorcinak kell majd eldöntenie.

A Végjáték után a Bajnokok Zalán állapotáról beszélgettek.

Tóth Dávid szerint benne van a pakliban az, hogy a Kihívó csak azért mondta, hogy megint fáj a lába, mert nem szereti az „asztalos" játékokat, és egy ilyen ürüggyel könnyen ki is kerülhette azt.

Úgy vélik, hogyha Zalán a pénteki Medál játékban már beszáll-e a küzdelembe, mert ha igen, akkor majdhogynem biztosra vehető, hogy a kékek csapatkapitánya mindenkit átvert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.