Orsós Krisztián lábát daganatos betegség miatt kellett amputálni tavaly. Lökösháza gólkirálya óriási küzdelmet folytatott onnantól a kórral, de sajnos az legyőzte őt. Kislánya első születésnapja után néhány nappal hunyt el.

A 22 éves focistát igazi gólkirálynak tartották Lökösházán. Orsós Krisztián kálváriája tavaly augusztusban kezdődött, amikor daganatos betegség miatt térdtől lefelé amputálni kellett a lábát, mert orvosai úgy gondolták, csak így van esélye a túlélésre – írta meg a Bors.
Októberben műlábat kapott, majd novemberben rossz hírt közöltek vele: áttétveszélyes a daganat, kemoterápiát javasoltak.

Orsós Krisztián kálváriája tavaly augusztusban kezdődött, amikor daganatos betegség miatt térdtől lefelé amputálni kellett a lábátForrás: RTL Klub

Sajnos a kór azonban legyőzte a fiatal focistát, kislánya első születésnapja után elhunyt. Családja a Facebookon tudatta a szomorú hírt:
„Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy 12 órakor Krisztián az angyalokhoz költözött. Nyugodj békében drága vőnk! Emléked örökké szívünkben él!"