Elhunyt a focista, akinek amputálni kellett a lábát

Forrás: RTL Klub -
focista rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orsós Krisztián lábát daganatos betegség miatt kellett amputálni tavaly. Lökösháza gólkirálya óriási küzdelmet folytatott onnantól a kórral, de sajnos az legyőzte őt. Kislánya első születésnapja után néhány nappal hunyt el.

A 22 éves focistát igazi gólkirálynak tartották Lökösházán. Orsós Krisztián kálváriája tavaly augusztusban kezdődött, amikor daganatos betegség miatt térdtől lefelé amputálni kellett a lábát, mert orvosai úgy gondolták, csak így van esélye a túlélésre – írta meg a Bors.
Októberben műlábat kapott, majd novemberben rossz hírt közöltek vele: áttétveszélyes a daganat, kemoterápiát javasoltak.

Orsós Krisztián kálváriája tavaly augusztusban kezdődött, amikor daganatos betegség miatt térdtől lefelé amputálni kellett a lábát Forrás: RTL Klub

Sajnos a kór azonban legyőzte a fiatal focistát, kislánya első születésnapja után elhunyt. Családja a Facebookon tudatta a szomorú hírt:
„Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy 12 órakor Krisztián az angyalokhoz költözött. Nyugodj békében drága vőnk! Emléked örökké szívünkben él!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.