A Twitter munkatársainak a járvány után sem kell bejárniuk dolgozni

Forrás: Thinkstock -
Twitter munka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cég bejelentette, hogy aki szeretne, maradhat home office-ban, ugyanis rájöttek, hogy így is hatékonyan tudnak működni. Vajon hány vállalat követi a példájukat?

Sok cégnél dolgoznak otthonról az alkalmazottak a koronavírus miatt. Úgy tűnik, kezdenek rájönni a munkáltatók, hogy így is hatékony a munkavégzés, ráadásul spórolni is tudnak vele. A Twitter ki is jelentette, hogy nem várja vissza a kollégákat, aki akar továbbra is folytathatja otthonról a munkát – közölte az ABC News.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

„A Twitter az elsők között küldte home office-ba a munkatársait a járvány kezdetén, viszont nem valószínű, hogy az elsők között fogja visszahívni őket. Az elmúlt hónapokban a dolgozók bebizonyították, hogy otthon is képesek ugyanolyan színvonalon ellátni a munkájukat, ezért aki szeretné a jövőben is így folytatni, megteheti" – mondták a közleményben.
Aki azonban mégis visszatérne az irodába, arra is adott a lehetőség, hiszen a szükséges óvintézkedések mellett várják az alkalmazottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.