Eladta az autóját és a telkét Boros Lajos, most ebből él

Forrás: TV2 -
pénz koronavírus Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rádiós egy komoly szívműtét és majdnem két év lábadozás után épphogy kezdett visszatérni a munkába, amikor közbejött a járvány. Boros Lajos betegségei miatt nagyon tart a koronavírustól, és egyhamar nem szeretne kimozdulni még.

A rádiós a Dumaszínházban is elkezdett fellépni miután felépült betegségéből. Nem tagadja, jól jött a lelkének és a pénztárcájának is a munka, hiszen tartalékait élte fel lábadozása alatt, és a nyugdíja alig 110 ezer forint. Most viszont újra kényszerpihenőre van ítélve.

„Amikor fogyni kezdett a pénzem, eladtam az autómat, majd fél éve a veresegyházi telkünktől is megváltam. Az ára jól jött, kitart egy ideig, de nem sokáig húz ki a bajból.

Nem szeretnék panaszkodni, igyekszem megoldani a gondjaimat, eddig sikerült. Most például azt találtam ki, hogy a kórházi élményeimből írt műsoromat kiegészítem a karantén élményeivel, és a lakásom előtti bérházi folyosóról, egy belépőjegynél olcsóbb, jelképes összegért élő műsorokat adok azoknak, akik csatlakoznak a Gegek a gangról nevű csoportomhoz" - meséli a Blikknek.

Boros Lajos a járvány miatt most ismét nem tud dolgozni. Forrás: TV2

Hiába oldják fel lassan a korlátozásokat, nem mer még kimozdulni, hiszen le van gyengülve az immunrendszere, és több krónikus betegséggel is küzd.

"Krónikus cukorbeteg vagyok, pacemakerrel működöm és vérnyomásgyógyszerekkel. Ráadásul egy nyílt szívműtét, három billentyűcsere és egy prosztataoperáció után el kell fogadni, hogy legyengül a szervezet."

Lalikirályt otthon felesége próbálja rávenni a gyógytornára, hogy ne lustuljon el. Együtt tornáznak, hiszen most sétálni sem tudnak kimenni, holott korábban ez gyakori program volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.