Ilyen szabályok mellett indulnak a gyerektáborok

tábor szabályozás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülőknek egészségügyi nyilatkozatot kell kiállítaniuk, csak így mehetnek idén nyáron a kicsik közösségbe. Ám valószínűleg emellett majd orvosi papírt is kérni fognak a táborok.

Nyáron már lehetőség van arra, hogy a gyerekek táborba menjenek, ám természetesen itt is be kell tartani a szabályokat. Egészségügyi nyilatkozatot kell kiállítania a szülőknek előtte, de minden bizonnyal a háziorvosnak is igazolnia kell majd, hogy a gyerek egészséges, és közösségbe mehet, ez nem egyenlő a Covid-teszttel.
Tóth Béla, a Táborfigyelő.hu vezetője a Mokkában elmondta, a bejelentés óta rohamszerűen indultak meg a jelentkezések. Viszont nem lesz annyi táborhely, mint tavaly, ezért némi áremelkedésre lehet számítani. Aki szeretné táborba vinni csemetéjét, tanácsos már most jelentkezni, hiszen félő, hogy elfogynak a helyek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.