Hajdú Péter megszünteti Várkonyi Andi és Szulák Andi műsorát is: bekeményített az új csatornaigazgató

Fotó: Mudra László/Origo -
Várkonyi Andi Life TV Hajdú Péter Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Hajdú Péter lett a Life Tv és Ozone Tv új csatornaigazgatója. Az egykori showman nem tétlenkedik, drasztikus változtatásokat kért.

Hajdú Péter a fejébe vette, három éven belül a Life Tv és az Ozone Tv az öt legnézettebb kábélcsatornák között lesz. Ennek érdekében komoly változtatásokat is eszközölt.

Hajdú Péter Fotó: Mudra László/Origo

Szulák Andi és Várkonyi Andi műsorát is levette a műsorról, mert azok nem hozzák a kívánt számokat.

„Az eddigi saját gyártású produkciókat megszüntetjük, köztük van Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsora is, mivel nem hozták a várt nézettséget.

A munkájukra persze számítunk, de más típusú magazinokban. Lesznek elbocsátások és bérkorrekciók is" - mondta el a Story Magazinnak Hajdú, aki azt is elárulta, kedvesét nem hozza át a csatornához.

„Nem lenne szerencsés, ha idehoznám. Én lennék a főnöke, és ez sem az önbecsülésének, sem a kapcsolatunknak nem tenne jót szerintem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.