Csodás gyógyulás! – Demcsák Zsuzsát rendbe tette a férje

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa gyógyítás férj gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha kicserélték volna Demcsák Zsuzsát. Új házassága a boldogság mellett egészséget is hozott neki.

Demcsák Zsuzsa visszatalált önmagához. A Krishannal kötött házassága testileg és lelkileg is harmóniát hozta el számára. Mindig kirobbanó, gyors csapatsportokat űzött az egykori tévés; nem gondolta, hogy a jóga az ő személyiségének való lenne. Ám ez megváltozott!
„A férjem által felfedeztem, hogy a jóga sokkal többet jelent, mint ahogy azt korábban, felszínes ismeretek birtokában gondoltam: egy életstílus, egy életfilozófia" – magyarázza Zsuzsa a HOT! magazin holnap megjelenő számában, hozzátéve, hogy először az ízületi problémái miatt kérte meg a férjét, hogy segítsen neki. Fájt a dereka, a térde, és évek óta alvászavarral küzdött.
A legnagyobb kincs, hogy az alvásom helyreállt; sőt vannak olyan gyakorlatsorok, amik ötpercnyi meditációval tizenkét órányi alvással egyenértékű pihenést tesznek lehetővé! Utána a fájdalmak múltak el a derekamból és a térdemből, majd a pajzsmirigy-alulműködésemre alkalmazott feladatsorok hoztak sikert" – meséli a lapnak a televíziós, aki más, meglepő gyógyuláson is keresztül ment. De hogy mi az, és hogy mit tanult a férjétől Zsuzsa? A digitális formában is elérhető HOT!-ból kiderül!

A HOT! Magazin digitális száma ITT található!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.