Csalók áldozatául esett Ruszó Tibi: gyalázkodó üzeneteket küldenek a nevében

Forrás: Instagram/Ruszó Tibi -
üzenetek Ruszó Tibi áldozat csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruszó Tibi nevében gyalázkodó üzeneteket küldenek. Kiakadt az X-Faktor egykori győztese.

Ruszó Tibi és a menedzsere néhány hónappal ezelőtt vették észre, hogy valaki gyalázkodó üzeneteket küld a nevében, amikben zenésztársait ócsárolja.

Ruszó Tibi x-faktor Forrás: Instagram/Ruszó Tibi

"A menedzseremmel vettük észre hónapokkal ezelőtt, illetve utána több rajongó is jelezte, akkor még hivatalos oldalamként tűnt fel. Megkerestük az oldal gazdáját és mondtuk, hogy ez így nem jó, ekkor módosította a nevét Ruszó Tibor Hivatalos Fanpage Oldalra. Az egyik, ami nagyon felbosszantott, hogy kevésbé ismert előadóktól pénzt kért, hogy erre az oldalra kitegye őket, így szerezve nekik rajongókat. Az utóbbi napokban pedig olyan posztokat tettek ki, amelyek zenészkollégákat és ismerősöket gyaláznak, például Gáspár Lacinak is trágárságot üzent, akinek nagyon hálás vagyok és nem kívánnék neki rosszat. Volt egy olyan poszt is, amelyben Majkának írja, hogy „pillangókéssel lesz kiszúrva a kocsijának a kereke". Ezt mind egy olyan oldal „nevében", amelyen az én nevem szerepel" - mesélte Tibi a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.