András herceget hivatalosan is beidézték a Jeffrey Epstein-ügy miatt

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Jeffrey Epstein nyomozás András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Államok főállamügyésze most hivatalosan is beídézte András herceget tanúként a Jeffrey Epstein-ügyben. A királyi család azonban ezt visszautasította.

Jeffrey Epstein szexuális zaklatás, emberkereskedelem és pedofília vádja miatt ült börtönben, ahol öngyilkos lett. A nyomozás azonban folytatódik, mert vagyonából a károsultakat fizetnék ki.

Ezért tanúként idézték be Erzsébet királynő fiát, András herceg korábban azt mondta bármiben a hatóságok rendelkezésére áll, ám nem így történt. Így most az Egyesült Államok főállamügyésze hivatalosan is beidézte őt, amit a király család határozott hangvételű üzeneteben visszautasított.
Egy nő András herceget is megvádolta szexuális zaklatással. Állítólag Jeffrey Epstein közvetített számára prostituáltakat, gyakran kiskorúak is voltak köztük. Ezeket a vádakat a herceg tagadta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.