Hódi Pamela eldöntötte, mi legyen a drága albérletével

Hódi Pamela albérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela számára kissé drága az az albérlet, amit egykori vőlegényével közösen vettek ki. 

Hódi Pamela és egykori vőlegénye a karantén alatt ébredtek rá arra, hogy kapcsolatuk nem működik, ezért felbontották eljegyzésüket. Pamela maradt abban az albérletben, amit közösen vettek ki, és ami most elég drága egy egyedülálló anyának. Pamela elmondta, mit fog tenni.

Hódi Pamela marad az albérletében Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Osztottam szoroztam, és végül arra jutottam, hogy nem szeretnék megint költözni. Valóban jóval drágább ez a lakás az előzőnél, de mindent megteszek, hogy ez hosszútávon se jelentsen problémát. Igaz, ez azzal jár, hogy picit jobban oda kell figyelnem, hogy mikor mire költök, de állok elébe a feladatnak" - mondta a Borsnak Pamela. "A lakás egyrészt közel van Nati iskolájához, ahová majd szeptembertől jár, másrészt pedig nem szeretném megint egy költözéssel felbolygatni a kis életét. Mostanra megszokta a szép új szobáját, és velem együtt ő is beleszeretett a lakásba, úgyhogy nincs helye újabb változásnak" - tette hozzá az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.