Benedek Tibornak csak pár hónapot jósoltak, mégis két évig küzdött

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Szécsi Zoltán Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori csapattársa szerint Benedek Tibornak hatalmas akaratereje volt. Szécsi Zoltán elárulta, ez nem csak a sportban mutatkozott meg, hanem a betegséggel való küzdelmében is.

A kapus az RTL Klub Reggeli című műsorában emlékezett meg elhunyt egykori csapattársáról. Elmondta, Benedek Tibornak elképesztő akaratereje volt, sokszor ez segítette győzelemhez a csapatot. De ez a képessége nem csak a sportban mutatkozott meg. A betegséggel is keményen felvette a harcot, hiszen csupán 2-3 hónapot jósoltak neki, amikor diagnosztizálták. Ő mégis két évig küzdött ellene.

Benedek Tibornak csak pár hónapot jósoltak a diangózis után. Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A betegségéről vízilabdás berkekben már a megjelenése után nem sokkal tudtunk. Nagyon örülök, hogy a kezdeti műtétek ellenére még elvállalta a 2018-as Millennium Masters-gálát az Arénában. Az egy óriási élmény volt." – mondta Szécsi Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.