Kiderültek a részletek: barátjáért halt meg a Deák téri késelés áldozata

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gyilkosság deák téri kettős gyilkosság késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Deák téri késelés egyik halálos áldozata, László nem akart belekeveredni a balhéba, az utolsó pillanatig távol tartotta magát az eseményektől. Végül azért lépett közbe, mert látta, hogy barátja komoly veszélyben van.

Új információk derültek ki a tragédiába torkollott Deák téri balhéról. Állítólag a két áldozat, László és Gergő először egy másik társasággal került összetűzésbe.
A Blikk úgy értesült, hogy a gyilkosság vádlottjai eleinte csak külső szemlélői voltak az eseményeknek, végül nem tudni miért ártották bele magukat a vitába.

László csak azért avatkozott közbe, mert barátját védte. Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Blikknek László nagymamája elmondta, abban teljesen biztos, hogy nem unokája robbantotta ki a vitát:
"Minden elfogultság nélkül tudom állítani, hogy nem ő kezdeményezte a verekedést. Most már csak abban reménykedhetek, hogy egyszer megtudom, pontosan mi vezetett odáig, hogy az unokámnak meg kellett halnia. Nemrég temettem a lányomat, most pedig a fiúunokámtól is örökre búcsút kellett vennem" – nyilatkozta az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.