Hidegfront érkezik: szél és záporok várhatóak

Forrás: Thinkstock -
hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szél és záporok várhatóak

Csütörtök


Északnyugat felől - egy hidegfront hatására - erősen megnövekszik a felhőzet, de záporok inkább csak északon és nyugaton alakulnak ki. Az északnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: Thinkstock


Péntek


A nap első felében erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan lehetnek záporesők. Később aztán ÉNy felől csökken a felhőzet, kisüt a nap. Élénk marad a légmozgás. Marad a 24-25°C körüli csúcsérték.


Szombat


A gomolyfelhők mellett sok napsütés ígérkezik. Délelőtt általában száraz idő lesz, délután aztán elszórtan fordulnak elő záporok, zivatarok. 21 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap és hétfő


Sok napsütésre, gomolyfelhőkre, egyre inkább már csak keleten előforduló elszórt csapadékra van kilátás. Fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés, hétfőn már 25-30°C közötti strandidő valószínű - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.