Megtalálták a Nyugati pályaudvar agresszív biztonsági őrét

Forrás:AFP/Photononstop/Yvan Travert -
biztonsági őr Nyugati pályaudvar Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljárás indult egy 34 éves biztonsági őrként dolgozó férfi ellen, aki garázdaságot követett el a Nyugati pályaudvaron két idős férfival szemben. 

A rendőrséghez is eljutott az a felvétel, amelyen jól látható: a 34 éves biztonsági őr felpofoz egy idős férfit a Nyugati pályaudvaron, aki az ütés hatására a földre esik, majd az elkövető lökdösni kezdi a másik férfit, aki így a földön fekvő társára esik.

A rendelkezésre álló adatok szerint a július 18-án elkövetett bűncselekményt egy szóváltás váltotta ki, amely a két férfi és a biztonsági őr, J.Kálmán között történt.

Képünk illusztráció Forrás:AFP/Photononstop/Yvan Travert

"A Budapesti Rendőr-főkapitány Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói a 34 éves biztonsági őrt garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben az eljárást szabadlábon hagyása mellett folytatják" - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.