Szűz volt a fiatal nő, valahogy mégis terhes lett

terhesség szüzesség áldott állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő esetről számolt be egy fiatal nő: úgy esett teherbe, hogy nem közösült soha senkivel. 

Samantha Lynn Isabel 19 éves volt, amikor egyszer elmaradt a menstruációja. Egy hete késett már, de ő egyáltalán nem gyanakodott terhességre, hiszen pontosan tudta, hogy még életében nem szeretkezett a párjával, így nincs mitől tartania. A tesztek azonban mégis pozitívak lettek, Samantha nagy meglepetésére.

Még ekkor sem akart hinni a szemének, így felkeresett egy nőgyógyászt annak reményében, hogy segít neki tisztázni ezt az érthetetlen helyzetet. Ekkor derült ki, hogy már 5 hetes terhes. Samantha ekkor elmondta, hogy ugyan voltak már romantikus együttlétei a párjával, de tényleges közösülésre még nem került sor, vagyis technikailag még szűz - írja az Insider.com

Samantha Lynn Isabel párjával Forrás: TikTok/sammiisabelx3

Szakvélemények szerint, amennyiben a férfi ujjal hatolt be a nő hüvelyébe, és az ujjain sperma található, akkor így is megtörténhet a megtermékenyítés.

A pár kisfia azóta már 5 éves, és a párnak már egy másik gyermeke is született, aki viszont már a megszokott módon fogant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.