David Villát szexuális zaklatással vádolja egy gyakornok

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
David Villa focista szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Villát, a New York City FC egyik női gyakornoka vádolta meg szexuális zaklatással. A focista tagadja a vádakat, és mélységesen felháborítja az eset.

Egy női gyakornok azt állítja, David Villa focista szexuálisa zaklatta őt. A klub azonnal elkezdte az eset kivizsgálását, a sportoló tagadja a vádakat, de együttműködik. Azt mondja, tehetetlennek érzi magát ebben a helyzetben, de tiszta a lelkiismerete – írta a The Sun.

David Villa tagadja a szexuális zaklatás vádját. Forrás: AFP/Gabriel Bouys

„Abszolút hamisak az állítások, nem tudom, hogy gondolhat valaki ilyesmit rólam. Eddigi pályafutásom során a klubjaimban és a spanyol válogatottban is több mint ezer személlyel, játékossal, edzővel, alkalmazottal, klubmunkással dolgoztam, nőket is beleértve, és soha senkinek nem volt problémája velem, senki nem tett panaszt rám még egyetlen országban sem" – nyilatkozta a focista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.