El akarták rabolni négyéves lányát, az anya azonban megmentette - Videó

videó India gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy biztonsági kamera rögíztette azt, ahogy két férfi el akart rabolni egy kislányt, de az anyának sikerült megmenteni gyermekét.

Szinte hihetelten, ami Indiában, Új-Delhiben történt. Két férfi akart elrabolni egy kislányt, de az anya megakadályozta. Az esetet egy biztonsági kamera rögzítette.

Egy férfi csengetett be az asszonyhoz, hogy vizet kérjen, amikor azonban a nő ajtót nyitott, a férfi elragadta a mellette álló négyéves kislányát, és a ház előtt várakozó társa mögé, a motorra tette. Az anya egyből gyermeke segítségére sietett, és szó szerint lerángatta a motorrol. Az utcában lakók a sikoltozásra kiszaladtak, és megpróbálták feltartani a két tettest, ám azok elmenekültek. Szerencsére a rendőrség hamar elfogta őket. Kiderült, hogy a kislány nagybátjya akarta elraboltatni a gyereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.