Megerőszakolták és teherbe ejtették a 13 éves lányt, elvetette a babát

Forrás: Shutterstock -
tinédzser nemi erőszak abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kamaszlány a poklok poklát járta meg, ugyanis egy büntetett előéletű, 29 éves férfi megerőszakolta, és teherbe ejtette. A tini ezután elvetette magzatát, ráadásul még iskolatársai bántásait is el kellett viselnie.

A kislány eddig ismeretlen okokból átment abba a házba, ahol a 29 éves Daniel Maughan is tartózkodott, majd elaludt a kanapén. Ezután a férfi megerőszakolta. A 13 éves lány azt mondja, mocskosnak érezte magát a történtek után, de senkinek sem mert róla mesélni, igyekezett inkább elfelejteni. Csakhogy később kiderült, hogy teherbe esett.

„Amikor nem jött meg a menstruációm, már sejtettem, hogy terhes vagyok, de nagyon féltem, hogy újra kell találkoznom vele, és még mindig nem tudtam, tulajdonképpen mi is történt akkor este" - mondta a tinédzser, aki úgy döntött, elveteti a kisbabáját.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A lányról ezután pletykálni kezdtek az iskolában, és rengetegen bántották, és gúnyolódtak rajta abortusza miatt. A férfi tagadta, hogy tőle lenne a gyerek, azt hazudta a lánynak volt egy idősebb barátja, ő lehet az apa. A DNS teszt azonban egyértelműen bebizonyította, hogy a baba Maughané, aki egyébként 13 évet töltött börtönben - írta a Metro.

A fiatal lány a történtek után úgy érzi, tönkrement az élete, szerinte ezt senki sem érdemelné, amin ő keresztülment.

„Úgy érzem, a poklot is megjártam. Ő tagadott mindent, és egy olcsó nőnek állított be. Hazugnak tartott a családja, az iskolában pedig viccet csináltak az abortuszomból. Egyetlen tinédzser sem érdemelné meg azt, amin átmentem, tönkretette az életemet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.