Tovább romlott Agárdi Szilvi látása, bepánikolt az énekesnő

Agárdi Szilvi látássérült kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó hírek érkeztek Agárdi Szilviáról, az énekesnő csak most tudott arról beszélni, hogy kórházba került, mert fekete foltokat látott, egyelőre nem tudják, mi a baja.

A gyengénlátó énekesnő nagyon kétségbeesett, mert jobb szemével, amelyre eddig 7-9 százalékosan látott, fekete foltokat kezdett érzékelni.
Először édesanyjának mesélt róla, aki próbálta megnyugtatni, hogy nem lesz, baj, de sajnos a helyzet csak rosszabb lett, ezért kórházba vitték az énekesnőt.

"A helyzet napról napra rosszabb lett, a foltokat ugyanúgy láttam. Eluralkodott rajtam a pánik, nem értettem, hogy mi történik velem. Egyik nap a barátaim sietve bevittek a szemklinikára, ott megvizsgáltak, majd bekövetkezett, amitől a legjobban rettegtem. Az orvosok ugyan nem találtak semmit, de azt mondták, hogy itt valami nagyon nem stimmel. Szédültem, hányingerem volt, fejem fájt, és be is lázasodtam. Napokig nem aludtam. Azt mondták, hogy ez így nem jó, majd bekerültem a kórházba." – mesélte Instagram oldalán.

Élete legrosszabb hete következett, mert nem tudta, mi vár rá, ráadásul megviselte a kórházban töltött idő.
"A mellettünk lévő intenzív osztályon a gépek csipogását hallottam éjjelente. Imádkoztam nagyon sokszor, istenem, csak ne legyen semmi baj, majd egyszer megtörtént a tragédia, egy fiatal lány meghalt légzéselégtelenségben. Azt hittem, hogy én leszek a következő, kiszaladtam a folyosóra, és zokogni kezdtem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.