Mariah Carey nővére fajtalankodással vádolja édesanyjukat

sátánista testvér Mariah Carey fajtalankodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alison, Mariah Carey testvére azt állítja, édesanyja anno arra kényszerítette őt tízévesen, hogy sátánista szertartások keretében férfiakkal közösüljön. Illetve többször néznie is kellett az ilyen rituálékat.

Az énekesnő nővére szerint most azért küzd depresszióval és vált belőle prostituált, mert az édesanyjuk anno szexuális aktusokra kényszerítette őt.

Alison azt állítja már tízévesen is sátánista szertartásokon kellett résztvennie, amin felnőtt férfiakkal létesített szexuális kapcsolatot, erre pedig édesanyja, a már nyugdíjas operaénekesnő kényszerítette. Azt mondja, sokszor csak néznie kellett ezeket a rituálékat - írta a Independent.A nő most kártérítést követel édesanyjától, amiért az tönkretette az életét.

Mariah Carey és nővére, Alison Forrás: Youtube, AFP

Mariah Carey az esetet nem kommentálta. Az énekesnő nővére, aki egyébként HIV-pozitív, már többször keveredett szexbotrányba, börtönben ült, és drogfüggőséggel küzd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.