prostitúció börtön Mariah Carey HIV-fertőzöttség Alison Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsztár nővérének élete egyáltalán nem csillogó! Nemcsak drogfüggő, de súlyos betegséggel is küzd, ráadásul prostitúcióval keresi a kenyerét. Utóbbi miatt éppen börtönben ül.

Alison Carey végérvényesen lecsúszott, most éppen börtönben ülve várja sorsát a popsztár nővére. Az 55 éves nőt vasárnap tartóztatták le a zsaruk, prostitúció vádjával.

Mariah Carey és nővére, Alison Forrás: Youtube, AFP

A világsztár testvére pénteken egy beépített rendőrnek ajánlgatta szolgáltatásait, ezt követően került börtönbe. A nőt megtalálták számos online oldal felnőtteknek szóló részében is, ott hirdette magát, ráadásul Mariah Carey egyik nagy sikerű Fantasy című dalának szövegével. Alison Carey ezzel a tevékenységével rengeteg embert sodorhatott veszélybe, ugyanis HIV-pozitív. Először 1990-ben diagnosztizálták nála ezt a betegséget, később nővérének is könyörgött pénzügyi támogatásért. A rendőrök arra kérnek mindenkit, aki intim viszonyba keveredett a nővel, az azonnal forduljon orvoshoz - írja a Daily Mail.

Sebestyén Balázs nemzetközi műsorral tér vissza a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20160829-sebestyen-balazs-tesz-majd-rendet-a-parok-kozott-uj-musor-az-rtl-klubon.htmlAugusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. TV + Sztárok--Jimmy Fallon Ryan Lochte úszót utánozta az MTV VMA színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-jimmy-fallon-musorvezeto-ryan-lochte-uszot-utanozta-az-mtv-vma-szinpadan.htmlRyan Lochte úszó nem volt ott a vasárnap esti díjkiosztón, ám Jimmy Fallon tett róla, hogy senki se feledkezzen meg az amerikai sportolóról. TV + Sztárok--Star Academy: olyan is bejutott, akinek nem kellett volnahttp://www.life.hu/sztarok/20160829-star-academy-musora-soran-nem-egyezett-a-zsuri-es-a-nezok-velemenye.htmlHétvégén elstartolt a TV2 új, valóságshow-elemekkel keveredő tehetségkutatója. A Star Academy megtelt sikerre éhező fiatalokkal, de nemcsak olyanok kerültek be, akit a zsűri szívesen lát. A nézők véleménye nem mindig egyezett az ítészekével. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo“Kokaint lőttünk a szemünkbe” - így turnézott a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160829-a-red-hot-chilli-peppers-alakulasanak-tortenete-drogoztak-kokainoztak-a-tagok.htmlEgyből megtalálta útját, és hangzását a Red Hot Chilli Peppers, első albumuk mégis megbukott. A zenész létet azonban rögtön magukévá tették, még azt a pénzt is eldrogozták, amit stúdióbérlésre kaptak! TV + SztárokOrigoPumped Gabo udvariatlansága kiakasztotta a sztárpárokathttp://www.life.hu/sztarok/20160829-pumped-gabo-az-rtl-klub-nyero-paros-szereplojenek-udvariatlansaga-kiakasztotta-a-sztarparokat.htmlA Nyerő Páros című műsorban a pumpálós celeb udvariatlansága kiütötte a biztosítékot Gergely Róbertnél. TV + SztárokDrake a Rihannával való kapcsolatáról mesélt - nem is keveset!http://www.life.hu/sztarok/20160829-drake-a-rihannaval-valo-kapcsolatarol-meselt-az-mtv-vma-dijatadon.htmlAz MTV VMA díjátadón igencsak megeredt Drake nyelve Rihanna kapcsán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.