Folyamatos terrorban és fogságban tartotta élettársát egy lábatlani férfi

Forrás: Shutterstock -
terror Lábatlan fogság élettársak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kiverem a fogad és mosolyt vágok az arcodba" – fenyegette párját a kegyetlen lábatlani férfi.

A pár kapcsolata hosszú ideje rossz volt, a nő azonban nem merte elhagyni az agresszív férfit, ugyanis többször megfenyegette őt azzal, hogy ha elhagyja, akkor megöli őt és a családját is.

„Kiverem a fogad és mosolyt vágok az arcodba!"

- fenyegette élettársát a férfi, majd távozott a lakásból. Ezt követően az asszony - a közös gyermekükkel együtt - elköltözött az édesanyjához. A férfi oda is követte a kétségbeesett asszonyt, és egy alkalommal arcon ütötte.

Az erőszakos többszörös visszaeső vádlottal szemben most emelt vádat az ügyészség és a vádiratban indítványt tett arra is, hogy a bíróság fegyházbüntetést szabjon ki vele szemben azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható. A vádlott ezért a tettéért erőszakos többszörös visszaesőként akár közel 9 év fegyházbüntetést is kaphat – írja az ügyészség.hu

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.