Édesanyja ment át fűnyíróval a 6 éves kisgyereken: amputálni kellett a lábát - Videó

műláb baleset amputáció fűnyíró gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jonah Douglas épp a kertben játszott, amikor édesanyja a fűnyíró traktorral véletlenül átment rajta. Könnyen megelőzhető lett volna a tragédia, érthetetlen, hogy mégis miként történhetett meg.

A hatéves gyerek épp a fűnyíró mögött játszott a fűben, amikor anyja lükvercbe kapcsolta a gépet. Bár a nő érezte, hogy valamin átment, először azt gondolta, csak egy térkővet talált el - írja a Daily Mail.

A kisfiút egyből kórházba vitték, de az orsovok már nem tudták megmenteni a gyerek bal lábát, alsó harmadát amputálták. Szülei teljesen összetörtek a baleset miatt, de Jonah hihetetlen akaraterőről tett tanúbizonyságot. Két hónappal a műtét után már járt a műlábbal.

Édesanyja elmesélte, hogy sírt, amikor látta fia erejét. Azóta a hatéves gyerek már a trambulinon is ugrált a művégtaggal, és testvérével is tud játszani. A szülők hisznek abban, hogy Jonah hamarosan futni is képes lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.