Felugrott a rendőrautóra, majd ordibált a járőrökkel egy férfi

vád rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tatabányai Járási Ügyészség garázdaság, rongálás, becsületsértés miatt emelt vádat azzal a többszörös visszaeső bűnöző férfival szemben, aki Oroszlányon ordibált a vele szemben intézkedő rendőrökkel és megrongálta azok autóját - írja az ügyészség oldala. 

A vádi szerint 2019. június 14-én az esti órákban Oroszlányon két járőr intézkedett a férfival, aki ekkor vitatkozni kezdett velük, ócsárolta őket, többek között az alábbi kifejezésekkel: „Nyomorult rendőrök! B**i rendőrök! Nem csinálhattok velem semmit ti büdös csicskák!"

Forrás: Shutterstock

Ezután a férfi felugrott a rendőrautó motorháztetőjére, ahonnan megpróbált felugrani a kocsi tetejére, a rendőrök ezt azonban megakadályozták.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmény elkövetését, akkor vele szemben a bíróság 1 év 4 hónap börtönbüntetést szabjon ki, valamint 1 év eltiltást a közügyek gyakorlásától és kötelezze őt a rendőrautóban keletkezett kár megtérítésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.